Colla del Merma

Benvingut i benvinguda a l’espai virtual de la Colla del Merma.

Qui som?

mapa_mermaSom un grup de persones -grans, petites i mitjanes- que ens trobem un any rere l’altre, des del 2011. Coincidim perquè vivim en una mateixa zona de Vic, la zona verda, la zona de la Colla del Merma, la zona més ben parida de la ciutat, tot i que el nostre amor per tota la ciutat és inqüestionable. Després hi ha les altres zones i les altres colles (la vermella, del Nen, i la negra, de la Vella) que cap cosa, la veritat sigui dita.

 

Què fem?

merma_reunioEns trobem per organitzar i celebrar els dies més esperats de l’any a la ciutat de Vic: la Crida de Festa Major i la Plana de Beach – Enverda’t. També participem al partit de la Cridòria. Cada any cau en dies diferents, així que no et podem dir la data exacte, tu marca’t en el calendari la setmana abans i després del 5 de juliol, el dia de Sant Miquel dels Sants, el Patró de la ciutat. I segueix-nos a la xarxa!

No cal que et diguem que, per descomptat, tu també pots formar part de l’organització i la celebració! Sempre falten mans! Per fer fotos, pintar, comandos, servir i beure birres…

 

 Que, què fem?

El ximple vestits amb roba verda i durant tots els actes de festa major, si no mira…

Quan i com ens trobem?

pancarta_mermaA través d’un grup de Whatsapp convoquem les reunions al Centre Cívic Can Pau Raba. A vegades s’ha enviat una mica de spam, però per ser un grup de més 50 persones encara ens comportem. Les reunions s’inicien al febrer-març fins a finals de festa major, mitjans de juliol.

Envia’ns un correu o contacta’ns a través de Twitter o Facebook. Després de comprovar que vius en zona verda o que ets del Merma fins a la medul·la t’afegirem al grup. Els trànsfugues i els talps no van amb nosaltres, sinó amb els de la Colla de la Vella, en són uns especialistes i en tenen un bon ramat.

 

De què vivim?

Cadascú intenta treballar del que pot per guanyar-se la vida, però la Colla del Merma es nodreix principalment i bàsicament dels esforços i les ganes de les persones de fer una Festa Major de Vic més nostrada, festiva i popular. Des del 2011 això no ho ha parat de créixer i algun dia se’ns escaparà de les mans.

L’ajuntament també ens ajuda en algunes coses, depèn de l’any i de l’equip de govern.